طرز تهیه کیک بستنی

کیک بستنی

کیک بستنی ( به انگلیسی : Ice cream cake ) نوعی کیک اسفنجی است که به شکل سه لایه است و لایه ها با بستنی پر می شود. این کیک برای میهمانی تهیه می شود و بسیار لذیذ و خوشمزه است.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک بستنی

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی

  • کره
  • ۲/۳ فنجان آرد
  • ۲/۳ فنجان شکر
  • ۱/۲ فنجان نعناع کاکائو
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری سودا
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۲ فنجان روغن زعفران اسپانیایی
  • ۱/۳ فنجان آب گرم
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ

تهیه کیک بستنی

روش پختن کیک بستنی

فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی کاغذ بمالید و در ظرف بگذارید.

یک سوم فنجان شکر، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، سودا و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر روغن، آب و وانیل را مخلوط کنید.

داستان بخوان

زرده تخم مرغ را با یک میکسر با سرعت متوسط حدود ۵ دقیقه بزنید. به تدریج مخلوط روغن را  اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید.

سفیده تخم مرغ را با سرعت ​​بالا در یک کاسه دیگر هم بزنید تا به شکل فوم در بیاید. به تدریج ۱/۳ فنجان شکر را اضافه کنید. تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود. یک سوم سفیده تخم مرغ را با زرده مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.

مخلوط خمیر را در دو ظرف بطور یکنواخت بریزید و پخش کنید. به مدت  ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بگذارید بپزد. سپس روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.

پادکست شعر گوش کن

سرهم کردن کیک: بستنی و فندق را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با یک کاردک همه قسمتهای کیک را آغشته کنید و لابلای دو کیک نیز مواد بستنی بریزید. کیک بستنی را حداقل ۶ ساعت و تا یک شب کامل درد یخچال بگذارید. سپس سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی