طرز تهیه کیک بستنی

کیک بستنی

کیک بستنی ( به انگلیسی : Ice cream cake ) نوعی کیک اسفنجی است که به شکل سه لایه و لایه ها بستنی است. این کیک برای میهمانی تهیه می شود و بسیار لذیذ و خوشمزه است.

درست کردن کیک بستنی

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی

کره
2/3 فنجان آرد
2/3 فنجان شکر
1/2 فنجان نعناع کاکائو
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری سودا
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 فنجان روغن زعفران اسپانیایی
1/3 فنجان آب گرم
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
3 تخم مرغ بزرگ

تهیه کیک بستنی

روش پختن کیک بستنی

تهیه کیک: فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی کاغد بمالید و در ظرف بگذارید. یک سوم فنجان شکر، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، سودا و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر روغن، آب و وانیل را مخلوط کنید.
زرده تخم مرغ را با یک میکسر با سرعت متوسط حدود 5 دقیقه بزنید. به تدریج مخلوط روغن را  اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ را با سرعت ​​بالا در یک کاسه دیگر هم بزنید تا به شکل فوم دربیاید. به تدریج 1/3 فنجان شکر را اضافه کنید. تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود. یک سوم سفیده تخم مرغ را با زرده مخلوط کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.
مخلوط خمیر را در دو ظرف بطور یکنواخت بریزید و پخش کنید.به مدت  10 تا 12 دقیقه بگذارید بپزد. سپس روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.
سرهم کردن کیک: بستنی و فندق را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با یک کاردک همه قسمتهای کیک را آغشته کنید و لابلای دو کیک نیز مواد بستنی بریزید. کیک بستنی را حداقل 6 ساعت و تا یک شب کامل درد یخچال بگذارید. سپس سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی