طرز تهیه کیک تولد رنگین کمانی

کیک تولد رنگین کمانی

کیک تولد رنگین کمانی ( به انگلیسی : Funfetti cake ) را با دستور پخت اصلی و کاملا جدید و متفاوت از وب فارسی در اختیار شما قرار می دهیم. این کیک چند طبقه و بسیار فانتزی است. پیشنهاد می کنیم حتما بپزید.

درست کردن کیک تولد رنگین کمانی

جدول ارزش غذایی کیک تولد رنگین کمانی

441 کالری
چربی 24 گرم
چربی اشباع شده 14 گرم
کربوهیدرات 52 گرم
قند 38 گرم
فیبر 1 گرم
پروتئین 4 گرم
نمک 1 گرم

مواد لازم برای تهیه کیک تولد رنگین کمانی

  • 300 گرم شکر طلایی
  • کره 450 گرم
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • 8 عدد تخم مرغ
  • آرد 450 گرم
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 4 قاشق غذاخوری شیر
  • 200 گرم شکلات رنگین کمانی
  • 150 گرم کره نرم شده
  • 450 گرم شکر یخ زده
  • 180 گرم پنیر خامه ای پر چرب
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل

روش پختن کیک تولد رنگین کمانی

فر را 180 درجه سانتيگراد گرم کنید.

شکر، کره و وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با یک میکسر هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را به تدریج و یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. اگر شل بود کمی آرد بریزید.

آرد و بکینگ پودر را با یک قاشق غذاخوری نمک به مایع اضافه کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. شکلات های رنگی را نیز اضافه کنید. وقتی خمیر آماده شد، خمیر را به چند بخش تقسیم کنید. و در چند ظرف بریزید.

به مدت 25-30 دقیقه بگذارید بپزد تا زمانی که طلایی و اسفنجی شود. روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود.

حال کره با نصف شکر یخ زده ترکیب کنید. پنیر خامه ای و بقیه شکر یخ زده را اضافه کنید تا دوباره به طور کامل ترکیب شود. کم کم وانیل را اضافه کنید. سپس آن را در یک پارچه لوله ای ریخته و در یخچال قرار دهید.

هنگامی که کیک ها خنک شدند. رویه را روی طبقه اول کیک بریزید. بصورت غنچه ای باید خامه را بریزید. سپس لایه بعدی کیک را بگذارید. در لایه آخر، بعد از ریختن خامه، شکلات های رنگی را روی کیک بپاشید و سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!