طرز تهیه کیک بستنی

کیک بستنی

کیک بستنی ( به انگلیسی : Ice cream cake ) نوعی کیک اسفنجی است که به شکل سه لایه است و لایه ها با بستنی پر می شود. این کیک برای میهمانی تهیه می شود و بسیار لذیذ و خوشمزه است.

درست کردن کیک بستنی

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی

  • کره
  • 2/3 فنجان آرد
  • 2/3 فنجان شکر
  • 1/2 فنجان نعناع کاکائو
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری سودا
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 فنجان روغن زعفران اسپانیایی
  • 1/3 فنجان آب گرم
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ

تهیه کیک بستنی

روش پختن کیک بستنی

فر را 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی کاغذ بمالید و در ظرف بگذارید.

یک سوم فنجان شکر، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، سودا و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر روغن، آب و وانیل را مخلوط کنید.

زرده تخم مرغ را با یک میکسر با سرعت متوسط حدود 5 دقیقه بزنید. به تدریج مخلوط روغن را  اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید.

سفیده تخم مرغ را با سرعت ​​بالا در یک کاسه دیگر هم بزنید تا به شکل فوم در بیاید. به تدریج 1/3 فنجان شکر را اضافه کنید. تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود. یک سوم سفیده تخم مرغ را با زرده مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.

مخلوط خمیر را در دو ظرف بطور یکنواخت بریزید و پخش کنید. به مدت  10 تا 12 دقیقه در فر بگذارید بپزد. سپس روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.

سرهم کردن کیک: بستنی و فندق را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با یک کاردک همه قسمتهای کیک را آغشته کنید و لابلای دو کیک نیز مواد بستنی بریزید. کیک بستنی را حداقل 6 ساعت و تا یک شب کامل درد یخچال بگذارید. سپس سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!