طرز تهیه برونی گیلاس سیاه

برونی گیلاس سیاه

برونی گیلاس سیاه ( به انگلیسی : Black cherry & bacon brownies ) با میوه گیلاس سیاه و روغن حیوانی اصل تهیه می شود. این شیرینی مختص آمریکای شمالی است و طرفداران زیادی دارد.

درست کردن برونی گیلاس سیاه

جدول ارزش غذایی برونی گیلاس سیاه

456 کیلو کالری
چربی 23 گرم
چربی اشباع شده 13 گرم
کربوهیدرات 50 گرم
قند 36 گرم
فیبر 3 گرم
پروتئین 6 گرم
نمک 0.5 گرم

مواد لازم برای تهیه برونی گیلاس سیاه

  • 200 گرم گیلاس سیاه خشک شده
  • 100 میلی لیتر شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 6 تکه روغن حیوانی
  • مقداری پودر کاکائو
  • و مواد لازم برای تهیه برونی

جدول ارزش غذایی برونی گیلاس سیاه

روش پختن برونی گیلاس سیاه

فر را تا 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.

در یک ظرف کوچک گیلاس ها را با آب ترکیب کنید ولی نجوشانید. و بگذارید حداقل بیست دقیقه بماند. دارچین را با شربت افرا مخلوط کنید. با روغن حیوانی ظرف پخت برونی را چرب کنید. وقتی شربت به رنگ قهوه ای مایل به زرد در آمد گیلاسها را خارج کنید.

با توجه به دستور پخت قبلی که برونی تهیه کردیم، مواد برونی را تهیه و گیلاس ها و شربت دارچین را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را در ظرف پخت ریخته و بگذارید برونی بپزد. سپس از فر خارج کرده و با کاتر مربعی برش بزنید.

پختن برونی گیلاس

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!