کیک زغال اخته لیمویی نوعی کیک بستنی ( Icebox ) است که لا به لای آن خامه زیاد استفاده می شود. زغال اخته را می توانید بصورت معمولی یا مربا یا یخ زده تهیه کنید. این کیک بسیار خوشمزه و خوش عطر است.
درست کردن کیک زغال اخته لیمویی
مواد لازم برای تهیه کیک زغال اخته لیمویی
سس زغال اخته:
- 2 قاشق چای خوری ( 6 گرم ) نشاسته ذرت
- 2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
- 1 قاشق غذاخوری ( 15 میلی لیتر ) آب گرم
- 2 فنجان ( 380 گرم ) زغال اخته تازه یا منجمد
- 2 قاشق غذا خوری ( 25 گرم ) شکر دانه ای
- 1 قاشق چای خوری لیمو کیک:
- 2 فنجان ( 480 میلی لیتر ) کرم سفت ( خامه سفت )
- 1/4 فنجان ( 30 گرم ) شکر قنادی
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- 1 قاشق چای خوری لیمو
- 7-8 عدد کراکر
- پوست لیمو و زغال اخته برای تزیین
روش تهیه کیک زغال لخته لیمویی
مقدمات: این کیک چندلایه است. 3 لایه کراکر، 5 لایه کرم و 2 لایه سس زغال اخته دارد. تهیه سس زغال اخته: نشاسته ذرت، آب لیمو و آب گرم را در ظرفی ترکیب کنید و روی حرارات بگذارید تا جوش بیاید.
زغال اخته و شکر را با هم در یک ظرف کوچک دیگر روی حرارت متوسط قرار دهید. به مدت 3 دقیقه بماند تا زغال اخته بپزد. سپس مخلوط ذرت را اضافه کنید و برای 2-3 دقیقه دیگر هم بزنید تا زمانی که مخلوط سفت شود. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید کامل سرد شود.
در یک ظرف مستطیلی 9×5 اینچ لایه ای پلاستیکی انداخته و کنار بگذارید. تهیه کرم: با استفاده از یک میکسر کرم یا خامه سفت، شکر قنادی، آب لیمو و چاشنی لیمو را مخلوط کرده و با سرعت متوسط حدود 3 دقیقه بزنید تا یکدست شود. تهیه خمیر کیک: در ظرف کیک، یک لایه کراکر بچینید. سپس یک لایه خامه زده و لایه سس زغال اخته را بریزید. دوباره کراکر بچینید و خامه و سس زغال اخته را بریزید. و لایه آخر را نیز تکرار کنید. سپس با فویل آلومینیومی روی کیک را بپیچانید و حداقل 4 ساعت یا یک شب در فریزر بگذارید. موقع مصرف کردن، یک ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرده و برش بزنید و سرو کنید.