طرز تهیه کیک اسفنجی تمشک

کیک اسفنجی تمشک

کیک اسفنجی تمشک ( به انگلیسی : Raspberry Pound Cake ) نوعی کیک اسفنجی Pound است.
تمشک سرشار از ویتامین های C و K است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد. تمشک خون را تصفیه می کند و برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.

درست کردن کیک اسفنجی تمشک

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی تمشک

  • 1 و 3/4 فنجان ( 220 گرم ) آرد همه منظوره
  • 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 فنجان ( 230 گرم ) کره نرم شده
  • 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر دانه ای
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/2 فنجان ( 120 گرم ) خامه ترش
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/2 قاشق چای خوری عصاره بادام
  • 1/3 فنجان ( 110 گرم ) تمشک

روش تهیه کیک اسفنجی تمشک

فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

یک ظرف مستطیلی 9 اینچی را چرب کنید.

تهیه کیک: آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده و کنار بگذارید.

با مخلوط کن کره و شکر را با سرعت بالا بزنید تا صاف و خامه ای شود. تخم مرغ را اضافه کرده و با سرعت کم بزنید. سپس خامه، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید. نصف خمیر را در ظرف دیگر ریخته و تمشک را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

درست کردن خمیر کیک اسفنجی تمشک

در ظرف پخت خمیر سفید را ریخته و خمیر تمشک دار را وسط آن ریخته و با چاقو کمی مخلوط کرده که رنگین کمانی شود. سپس در فر بگذارید.

مخلوط کردن خمیر کیک اسفنجی تمشک

زمان پخت 55 دقیقه تا 1 ساعت و 10 دقیقه است. سپس از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود سپس از قالب خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود. سپس برش بزنید.

کیک اسفنجی تمشک خانگی

این کیک حداکثر 5 روز در هوای خنک قابل نگهداری است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!