کیک اسفنجی تمشک ( به انگلیسی : Raspberry Pound Cake ) نوعی کیک اسفنجی Pound است.
تمشک سرشار از ویتامین های C و K است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد. تمشک خون را تصفیه می کند و برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.
درست کردن کیک اسفنجی تمشک
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی تمشک
- 1 و 3/4 فنجان ( 220 گرم ) آرد همه منظوره
- 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 فنجان ( 230 گرم ) کره نرم شده
- 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر دانه ای
- 4 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان ( 120 گرم ) خامه ترش
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/2 قاشق چای خوری عصاره بادام
- 1/3 فنجان ( 110 گرم ) تمشک
روش تهیه کیک اسفنجی تمشک
فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
یک ظرف مستطیلی 9 اینچی را چرب کنید.
تهیه کیک: آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده و کنار بگذارید.
با مخلوط کن کره و شکر را با سرعت بالا بزنید تا صاف و خامه ای شود. تخم مرغ را اضافه کرده و با سرعت کم بزنید. سپس خامه، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید. نصف خمیر را در ظرف دیگر ریخته و تمشک را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
در ظرف پخت خمیر سفید را ریخته و خمیر تمشک دار را وسط آن ریخته و با چاقو کمی مخلوط کرده که رنگین کمانی شود. سپس در فر بگذارید.
زمان پخت 55 دقیقه تا 1 ساعت و 10 دقیقه است. سپس از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود سپس از قالب خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود. سپس برش بزنید.
این کیک حداکثر 5 روز در هوای خنک قابل نگهداری است.