
کیک زغال اخته لیمویی نوعی کیک بستنی ( Icebox ) است که لا به لای آن خامه زیاد استفاده می شود. زغال اخته را می توانید بصورت معمولی یا مربا یا یخ زده تهیه کنید. این کیک بسیار خوشمزه و خوش عطر است.
درست کردن کیک زغال اخته لیمویی
مواد لازم برای تهیه کیک زغال اخته لیمویی
سس زغال اخته:
- ۲ قاشق چای خوری ( ۶ گرم ) نشاسته ذرت
- ۲ قاشق چایخوری آب لیمو تازه
- ۱ قاشق غذاخوری ( ۱۵ میلی لیتر ) آب گرم
- ۲ فنجان ( ۳۸۰ گرم ) زغال اخته تازه یا منجمد
- ۲ قاشق غذا خوری ( ۲۵ گرم ) شکر دانه ای
- ۱ قاشق چای خوری لیمو کیک:
- ۲ فنجان ( ۴۸۰ میلی لیتر ) کرم سفت ( خامه سفت )
- ۱/۴ فنجان ( ۳۰ گرم ) شکر قنادی
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- ۱ قاشق چای خوری لیمو
- ۷-۸ عدد کراکر
- پوست لیمو و زغال اخته برای تزیین
روش تهیه کیک زغال لخته لیمویی
مقدمات: این کیک چندلایه است. ۳ لایه کراکر، ۵ لایه کرم و ۲ لایه سس زغال اخته دارد. تهیه سس زغال اخته: نشاسته ذرت، آب لیمو و آب گرم را در ظرفی ترکیب کنید و روی حرارات بگذارید تا جوش بیاید.
زغال اخته و شکر را با هم در یک ظرف کوچک دیگر روی حرارت متوسط قرار دهید. به مدت ۳ دقیقه بماند تا زغال اخته بپزد. سپس مخلوط ذرت را اضافه کنید و برای ۲-۳ دقیقه دیگر هم بزنید تا زمانی که مخلوط سفت شود. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید کامل سرد شود.
در یک ظرف مستطیلی ۹×۵ اینچ لایه ای پلاستیکی انداخته و کنار بگذارید.
تهیه کرم: با استفاده از یک میکسر کرم یا خامه سفت، شکر قنادی، آب لیمو و چاشنی لیمو را مخلوط کرده و با سرعت متوسط حدود ۳ دقیقه بزنید تا یکدست شود.
تهیه خمیر کیک: در ظرف کیک، یک لایه کراکر بچینید. سپس یک لایه خامه زده و لایه سس زغال اخته را بریزید. دوباره کراکر بچینید و خامه و سس زغال اخته را بریزید. و لایه آخر را نیز تکرار کنید. سپس با فویل آلومینیومی روی کیک را بپیچانید و حداقل ۴ ساعت یا یک شب در فریزر بگذارید.
موقع مصرف کردن، یک ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرده و برش بزنید و سرو کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی