طرز تهیه کیک رولی توت فرنگی

کیک رولی توت فرنگی

کیک رولی با خامه توت فرنگی ( به انگلیسی : Strawberries Cream Cake Roll ) نوعی کیک رولی است که خامه آن را با توت فرنگی تهیه می کنند. کیک رولی قلق خاصی دارد و در تهیه خمیر آن باید دقت کنید که آرد همه منظوره و نشاسته ذرت استفاده کنید.

درست کردن کیک رولی توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه کیک رولی توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه کیک رولی توت فرنگی

  • 1 فنجان ( 110 گرم ) آرد کیک
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 3/4 فنجان ( 150 گرم ) شکر دانه ای
  • 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر ) شیر پرچرب
  • 1 و 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • مقداری دانه اصل وانیل
  • 1 قاشق سوپخوری ( 120 گرم ) شکر قنادی مواد کرم توت فرنگی:
  • 1 فنجان ( 10-12 گرم ) توت فرنگی یخ زده
  • یک بسته پنیر خامه ای با وزن 250 گرمی نرم شده
  • 1/4 فنجان ( 60 گرم ) کره نرم شده
  • 2 و 1/2 فنجان ( 300 گرم ) پودر قند
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • نمک برای مزه

روش تهیه کیک رولی توت فرنگی

قبل از شروع دستورالعمل ها را بخوانید. اطمینان حاصل کنید که برای مرحله 7 آماده باشید، بلافاصله زمانی که کیک بیرون می آید!

فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

یک تابه 10×15 اینچی را با روغن یا کره چرب کنید. سپس در آن کاغذ انداخته و روی کاغذ را نیز چرب کنید.

آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. با استفاده از یک میکسر سفیده تخم مرغ را بزنید و 1/4 فنجان شکر  را اضافه کرده و با سرعت بالا به مدت 4 تا 5 دقیقه بزنید تا خامه ای شود.

در یک کاسه دیگر زرده تخم مرغ، شکر باقیمانده، شکر قنادی، عصاره وانیل و دانه وانیل ترکیب کنید و با سرعت بالا به مدت 3-4 دقیقه بزنید.

نیمی از مواد خشک را به مواد سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با سرعت کم در مدت 10 ثانیه بزنید. کم کم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر آماده شود.

خمیر کیک رولی توت فرنگی

بعد خمیر را در تابه بریزید. خوب تکان دهید تا مواد بصورت یکدست در ظرف پخش شود. به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

یک حوله آشپزخانه آماده کنید و روی آن شکر قنادی بپاشید. وقتی کیک را از فر بیرون آوردید در آن بپیچید و آرام رول کنید. تا کیک گرم بماند. و صبر کنید خنک شود و دو ساعت در یخچال بگذارید. ده دقیقه مانده به مصرف از یخچال خارج کنید.

رول کردن کیک رولی

با مخلوط کن توت فرنگی یخ زده را خرد کنید. حدود 1/2 فنجان توت خرد شده نیاز داریم. در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را به مدت 1 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا کاملا صاف و کرمی شود.

کرم کیک رولی

کره را اضافه کرده و بزنید. پودر قند، توت فرنگی خرد شده و وانیل را اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​بزنید. در صورت لزوم کمی نمک اضافه کنید. کیک را به آرامی باز کنید و به صورت یکنواخت روی سطح قرار دهید. مواد سس را روی آن بریزید و پخش کنید و به آرامی رول کرده ریختن کرم روی کیک رولی و 20 دقیقه در پلاستیک قرار دهید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. رول کردن کیک رولی

سپس بیرون آورده و شکر قنادی روی آن بپاشید و برش بزنید و در ظرف چیده و سرو کنید. تزیین کیک رولی

نکته آشپزی:

کیک اولیه را به مدت سه ماه می توانید در فریزر نگهداری کنید. در پخت این کیک از 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت هم می توانید استفاده کنید. اگر شیر پرچرب نداشتید می توانید از شیرخشک و مقداری سرکه استفاده کنید. ( 1/4 قاشق چای خوری سرکه در 2 قاشق غذاخوری شیر خشک ) اگر دانه وانیل ندارید، می توانید از 2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل خوب استفاده کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!