کیک اسنک زنجبیلی خامه ای ( به انگلیسی : Moist Gingerbread Spice Snack Cake ) کیک خامه ای با عطر و طعمی خاص و خوشمزه است. خواص زنجبیل عبارتند از:
در 100 گرم زنجبیل:
79 کالری
17.86 گرم کربوهیدرات
3.6 گرم فیبر
3.57 گرم پروتئین
0 گرم شکر
14 میلی گرم سدیم
1.15 گرم آهن
7.7 میلی گرم ویتامین C
33 میلی گرم پتاسیم
درست کردن کیک اسنک زنجبیلی
مواد لازم برای تهیه کیک اسنک زنجبیلی
- 2 فنجان ( 250 گرم ) آرد همه منظوره
- 1 قاشق چای خوری سودا
- 1 و 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل
- 1 و 1/2 قاشق چای خوری دارچین
- 1/4 قاشق چای خوری گل میخک
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 3/4 فنجان ( 180 میلی لیتر ) ملاس ( عصاره نیشکر Molasses )
- 3/4 فنجان ( 180 میلی لیتر ) آب گرم
- 1/2 فنجان ( 115 گرم ) کره نرم شده
- 1/3 فنجان ( 67 گرم ) شکر قهوه ای
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
مواد کرم رویه: - 224 گرم پنیر خامه ای پرچرب
- 2 قاشق غذاخوری ( 30 گرم ) کره نرم شده
- 1 و 3/4 فنجان ( 210 گرم ) شکر قنادی
- 1 قاشق غذا خوری ( 15 میلی لیتر ) کرم یا شیر
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- اختیاری: 2 قاشق چای خوری شربت افرا
- اختیاری: زغال اخته برای تزیین
روش تهیه کیک اسنک زنجبیلی
طبقه پایینی فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) از پیش گرم کنید. یک ظرف 9 اینچی را روغن بزنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، آرد، سودا، زنجبیل، دارچین، میخک، و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر ملاس و آب گرم را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ کره را با سرعت بالا بزنید تا صاف و خامه ای شود. شکر قهوه ای را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب بزنید. سپس سرعت همزن را کم کرده و مواد خشک را در سه مرحله با مخلوط ملاس بطور متناوب اضافه کنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید. حدود 35 دقیقه زمان می برد تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
تهیه رویه: در یک کاسه پنیر خامه ای و کره را با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه بزنید. شکر، شیر و عصاره وانیل را اضافه کنید. خوب بزنید تا یکدست شود. سپس روی کیک ریخته و همه جای آن پخش کنید. سپس کیک را برش زده و سرو کنید.
این کیک به مدت 5 روز در یخچال قابل نگهداری است. و حتی به مدت 2 ماه در فریزر می توانید نگهداری کنید.