کیک بیسکویت شکلاتی ( به انگلیسی : Oreo Cake ) را با بیسکویت یا ویفر شکلاتی که به آن oreo می گویند می پزند. این کیک بسیار خوشمزه و خاص است و می توانید به عنوان کیک فانتزی برای میهمانی درست کنید.
درست کردن کیک بیسکویت شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک بیسکویت شکلاتی
مواد کیک:
- 3/4 فنجان کاکائو ( فرانسوی )
- 1 و 1/2 فنجان شکر گرانول
- 1 و 1/2 فنجان آرد
- 1 قاشق چای خوری سودا
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/4 فنجان روغن گیاهی یا روغن زیتون
- 1 فنجان خامه ترش
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/2 فنجان قهوه داغ یا آب گرم
- 1 فنجان شکلات خرد شده
- 450 گرم بیسکویت شکلاتی Oreo
مواد کرم: - 1/4 فنجان کره نرم شده
- 2 و 1/2 فنجان شکر قنادی
- 2 قاشق غذا خوری شیر یا خامه
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
مواد کرم شکلات: - 3/4 فنجان کره نرم شده
- 1/2 فنجان کاکائو
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 4 فنجان شکر قنادی
- 1/4 فنجان شیر یا کرم
- 16 عدد بیسکویت Oreo اضافی
روش تهیه کیک بیسکویت شکلاتی
دو قفسه فر را آماده کرده و 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید.
دو قالب کیک 9 اینچی را با روغن چرب کنید. بیسکویت های شکلاتی را ته ظرف بچینید.
در یک کاسه بزرگ پودر کاکائو، شکر، آرد کیک، سودا و نمک را با سرعت کم حدود 30 ثانیه مخلوط کنید. تخم مرغ، روغن، خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و برای مدت یک دقیقه با سرعت متوسطی مخلوط کنید. سپس قهوه و شکلات را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
خمیر را روی بیسکویت ها ریخته و 28-32 دقیقه در فر گذاشته تا بپزد. سپس بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
تهیه کرم: در یک کاسه بزرگ کره را با همزن بزنید تا صاف شود. شکر قنادی شیر یا کرم و وانیل اضافه کرده و بزنید و بعد در یخچال بگذارید.
تهیه کرم شکلات: در یک کاسه کره را با سرعت بالا حدود 1 دقیقه بزنید تا یکدست شود. کاکائو و وانیل را اضافه کرده و بعد یک قاشق شکر قنادی را بریزید. کم کم شیر یا کرم را اضافه کنید تا به ضخامت دلخواهتان برسد.
هنگامی که کیک ها سرد شد، کیک را به سمتی برگردانید که بیسکویت ها زیر آن قرار بگیرد. سپس یک لایه کرم را ریخته و کیک بعدی را روی آن بگذارید.
سپس کرم شکلاتی را همه قسمتهای کیک بمالید و یکدست صاف کنید. سپس برش بزنید و سرو کنید.