طرز تهیه ترافل شکلاتی

ترافل شکلاتی

شیرینی ترافل شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate truffle ) یکی از شیرینی های فرانسوی است که به طور سنتی با شکلات ، پودر نارگیل و آجیل خرد شده به شکل های کروی و مخروطی تهیه می شود.

درست کردن ترافل شکلاتی

ترافل شکلاتی

جدول ارزش غذایی ترافل شکلاتی

چربی 4.1 گرم 6٪
چربی اشباع شده 2.2 g 11٪
چربی مایع 0.1 گرم
چربی غلیظ 1،5 گرم
کلسترول 6.4 میلی گرم 2٪
سدیم 8.2 میلی گرم 0٪
پتاسیم 35.6 میلی گرم 1٪
کربوهیدرات 5 گرم 1٪
فیبر 0.3 گرم 1٪
شکر 4.6 گرم
پروتئین 0.7 گرم 1٪
کافئین 1.8 میلی گرم
ویتامین آ 1٪
ویتامین سی 0٪
کلسیم 1٪
آهن 1٪
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 یک درصد
منیزیم 1٪

مواد لازم برای تهیه شیرینی ترافل شکلاتی

  • 300 گرم شکلات شیرین خرد شده
  • 3 قاشق غذا خوری کره
  • 1/2 فنجان خامه
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1/4 فنجان براندی
  • 1/2 فنجان پودر کاکائو هلندی، آجیل ریز خرد شده یا نارگیل

روش پختن شیرینی ترافل شکلاتی

300 گرم شکلات و کره را در یک کاسه مخلوط شیشه ای متوسط ​​بریزید. و در مایکروویو به مدت 30 ثانیه قرار دهید تا ذوب شود. هم بزنید و 1 بار دیگر این روند را تکرار کنید. و کنار بگذارید.

شکلات برای تهیه ترافل

خامه و نشاسته ذرت را در یک ظرف کوچک ریخته و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. سپس از روی شعله بردارید و مخلوط را روی مخلوط شکلات ذوب شده بریزید.

میکس کردن مواد ترافل

اجازه دهید 2 دقیقه باقی بماند. با استفاده از دستکش پلاستیکی که می پوشید، مواد را خوب هم بزنید تا نرم و صاف شود. مواد را در یک ظرف شیشه ای بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس با استفاده از یک قاشق مخصوص، مواد را قالب بزنید و روی یک ورق کاغذ بگذارید و مجدد به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

قالب زدن شیرینی ترافل

پودر کاکائو، آجیل و یا نارگیل خرد شده را بصورت جداگانه در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.

ترافل ها را از یخچال بیرون آورده یکی یکی در مواد بالایی غلت دهید. در صورت لزوم، از دستکش لاتکس استفاده کنید.

تزیین کردن ترافل

پس از آماده شدن، ترافل ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!