کیک رژیمی توت سیاه و هلو با آرد ذرت تهیه می شود. در آمریکا ذرت درجه یک کشت می شود و معمولا از آرد ذرت برای پخت نان و کیک استفاده می کنند. در ایتالیا نیز آرد ذرت محبوبیت دارد.
آرد ذرت از آرد کردن ذرت زرد یا سفید به دست میآید و در صورتی که پوست و نطفه آن جدا شده باشد، باید آرد را با مواد مغذی مانند آهن، کلسیم، تیامین، ریبو فلاوین، و نیاسین تقویت نمود. آرد ذرت کامل را نباید برای مدت طولانی نگهداری کرد، زیرا روغن موجود در نطفه به سرعت فاسد میشود.
درست کردن کیک رژیمی توت سیاه و هلو
مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی توت سیاه و هلو
- 1 و 1/2 فنجان ( 190 گرم ) آرد
- 1/2 فنجان ( 60 گرم ) آرد ذرت
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری سودا
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 فنجان ( 115 گرم ) کره نرم شده
- 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر قهوه ای
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 2/3 فنجان ( 160 میلی لیتر ) شیر پرجرب
- 1 هلو پوست کنده و خرد شده
- 1 فنجان تمشک تازه یا یخ زده
- مقداری شکر درشت
کرم یا کره قهوه ای: - 1/4 فنجان ( 60 گرم ) کره
- 1 و 1/2 فنجان ( 180 گرم ) شکر قنادی
- 3 قاشق غذاخوری شیر
- 1/4 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
روش پختن کیک رژیمی توت سیاه و هلو
فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. ظرف کیک را چرب کنید.
آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر، سودا و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
با مخلوط کن، شکر، کره و شکر قهوه ای را با سرعت زیاد 2 دقیقه هم بزنید تا صاف شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و سپس آن را با سرعت متوسط ترکیب کنید. سپس موادخشک را اضافه کنید. در نهایت، هلو و توت سیاه را بریزید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود.
کیک را مدت 30-35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. کیک نباید بیش از 30 دقیقه بپزد. سپس از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی گذاشته تا سرد شود.
رویه: کره را تکه تکه کرده و روی حرارت متوسط ذوب کنید. کم کم هم بزنید. بعد از 5-6 دقیقه، کره قهوه ای مایل به زرد می شود. بعد بلافاصله از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود. سپس مواد رویه را اضافه کرده و ترکیب کنید. روی کیک ریخته و برش دهید و سپس در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. این کیک مدت 5 روز در دمای خنک قابل نگهداری است.