طرز تهیه بلوندی کره قهوه ای

شیرینی بلوندی کره قهوه ای

شیرینی بلوندی کره قهوه ای ( به انگلیسی : Browned Butter Blondie ) نوعی از شیرینی برونی است با این تفاوت که در آن شکلات و قهوه نمی ریزند. ولی در عوض در آن از نارگیل، آجیل و آب نبات استفاده می شود. و اصالت این شیرینی آمریکایی است.

درست کردن بلوندی کره قهوه ای

مواد لازم برای تهیه بلوندی کره قهوه ای

  • 10 قاشق غذاخوری کره ( 142 گرم )
  • 1 و 3/4 فنجان آرد ( 255 گرم )
  • 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان شکر قهوه ای ( 200 گرم )
  • 1/2 فنجان شکر ( 100 گرم )
  • 1/3 فنجان شربت افرا ( 80 میلی لیتر )
  • 2 عدد تخم مرغ و 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
    رویه شیرینی:
  • 1/4 فنجان آرد ( 30 گرم )
  • 3 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • 2 قاشق غذاخوری کره ( 28 گرم )
  • 1/2 فنجان ( 60 گرم ) گردو

تهیه شیرینی بلوندی

روش پختن بلوندی کره قهوه ای

فر را تا 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید.

و ظرف پخت را روغن بزنید و آماده کنید.

کره را تکه تکه کرده و در ظرفی ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. با قاشق چوبی هم بزنید تا کره زرد و سپس قهوه ای شود. سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید کره حداقل 15 دقیقه خنک شود. در همین حال، مواد خشک خود را آماده کنید.

در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. هنگامی که کره حداقل 15 دقیقه خنک می شود، در آن شکر و شربت افرا را ریخته و خوب هم بزنید. تخم مرغ، زرده تخم مرغ و عصاره وانیل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به تدریج ترکیبات خشک را اضافه کرده و آخر در ظرف پخت بریزید. برای رویه، آرد و شکر قهوه ای را در میکسر ریخته و مخلوط کنید. سپس کره را اضافه کنید. و بعد آجیل ها را بریزید . مخلوط کنید و روی خمیر برونی بریزید.

35 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) زمان پخت بلوندی است. بعد از آن از فر خارج کرده و با قیف خامه یا کرم را روی برونی ها ریخته و سپس برش بزنید و سرو کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!