کاپ کیک برونی ( به انگلیسی : S’mores Brownie Cupcake ) ترکیبی از کاپ کیک و شیرینی برونی و فراستد است. شیرینی فوق العاده خوشمزه و متفاوت است. در تهیه این کاپ کیکی کراکر هم استفاده می کنیم.
درست کردن کاپ کیک برونی
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک برونی
ته کاپ کیک:
- 1 و 1/2 فنجان ( 150 گرم ) کراکر خرد شده
- 1/3 فنجان ( 67 گرم ) شکر دانه ای
- 6 تکه ( 87 گرم ) کره ذوب شده
برونی: - 1/2 فنجان ( 115 گرم ) کره
- 228 گرم شکلات نیمه شیرین خرد شده
- 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر دانه ای
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/2 فنجان ( 60 گرم ) آرد
- 1/4 فنجان ( 20 گرم ) پودر کاکائو
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
فراستد: - 3 عدد سفیده تخم مرغ
- 3/4 فنجان ( 150 گرم ) شکر دانه ای
- 1/4 قاشق چای خوری خامه
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
روش پختن کاپ کیک برونی
فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید.
یک ظرف پخت که 12 عدد کاپ کیک جا بگیرد آماده کنید.
تهیه مواد ته کاپ کیک: با استفاده از یک میکسر، کراکرها را خرد کنید. پودر کراکر را در یک کاسه متوسط بریزید و آن را با شکر و کره ذوب شده مخلوط کنید. سپس در هر کاغذ کاپ کیک یک قاشق غذا خوری ازین مواد ریخته و با پشت قاشق محکم تخت کنید.
تهیه برونی: کره و شکلات را با هم در یک کاسه بزرگ حرارت دهید. سپس شکر دانه ای را اضافه کرده و اجازه دهید کمی حل شود. بعد از 5 دقیقه که کمی خنک شد تخم مرغ را اضافه کنید. وانیل، آرد، پودر کاکائو و نمک را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید. سپس با یک قاشق ازین خمیر در کاغذ کاپ کیک بریزید.
کاپ کیک ها را به مدت 25 تا 28 دقیقه در فر گذاشته و بگذارید بپزد. با چنگال وسط آن بزنید اگر به چنگال نچسبید پخته است.
سپس از اجاق خارج کنید و در ظرف بچینید.
تهیه فراستد: سفیده تخم مرغ، شکر و خامه را در یک کاسه حرارت دهید سپس آن را در یک کاسه که در آن آب ریختید بگذارید تا خنک شود. و آب داخل مخلوط نرود. سپس میکسر را در کاسه قرار دهید. وانیل را اضافه کنید و حدود 5-6 دقیقه تا زمانی که نرم و براق شد هم بزنید. مثل عکسی که در اینجا قرار دادیم.
سپس با قیف روی کاپ کیک ها ریخته و تزیین کنید.
کاپ کیک ها را چند ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو کنید.