کریسپی سیب و گلابی ( به انگلیسی : Cinnamon Apple Pear Crisp ) شیرینی تردی است که با گلابی و سیب تهیه می شود. این میوه ها عطر خوبی دارند و در بیشتر شیرینی ها می توانید ازین مزه استفاده کنید.
درست کردن کریسپی سیب و گلابی
مواد لازم برای تهیه کریسپی سیب و گلابی
- 4 گلابی بزرگ رسیده، پوست کنده و برش داده شده
- 3 سیب بزرگ، پوست کنده و برش داده شده
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای
- 1/4 فنجان آرد همه منظوره
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری آجیل
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
مواد رویه: - 1 فنجان آرد همه منظوره
- 3/4 فنجان شکر قهوه ای
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 فنجان کره سرد شده
- 1 فنجان جو دو سر
- اختیاری: 3/4 فنجان گردو
روش تهیه کریسپی سیب و گلابی
فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
ظرف مخصوص پخت با اندازه 9×13 اینچ را چرب کنید.
تمام مواد کریپسی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید، سپس آن را در ظرف پخت خود بریزید.
تهیه رویه: آرد، شکر قهوه ای و دارچین را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. کره را قطعه قطعه کرده و در مواد بریزید. این مواد را روی مواد کریسپی ریخته و سپس جو دو سر پرک شده را روی آن ریخته و در فر بگذارید.
40-45 دقیقه زمان می برد تا بپزد. وقتی طلایی شد و بخار میوه ها از ظرف بیرون زد، آن را از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود. و بعد سرو کنید. این شیرینی تا 5 روز در جای خنک قابل نگهداری است.