طرز تهیه کاپ کیک نارگیل و تمشک

کاپ کیک نارگیل و تمشک

کاپ کیک نارگیل و تمشک ( به انگلیسی : Coconut & Raspberry cupcake ) به دلیل داشتن کمی میوه تمشک و فراستد خامه کره ای بسیار لذیذ و خوشمزه است. پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید.

درست کردن کاپ کیک نارگیل و توت وحشی

جدول ارزش غذایی کاپ کیک نارگیل و تمشک

314 کیلو کالری
چربی 17 گرم
چربی اشباع شده 11 گرم
کربوهیدرات 37 گرم
قند 28 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 3 گرم
نمک 0.4 گرم

جدول ارزش غذایی کاپ کیک نارگیل و تمشک

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک نارگیل و توت وحشی

  • 175 گرم آرد
  • 140 گرم شکر قنادی
  • 50 گرم نارگیل خشک
  • 140 گرم کره نرم شده
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 4 قاشق غذاخوری شیر
  • 140 گرم تمشک ، تازه یا یخ زده
    برای رویه:
  • 280 گرم شکر یخ زده
  • 85 گرم کره نرم شده
  • 4 قاشق غذاخوری تمشک
  • نارگیل خرد شده

روش پختن کاپ کیک نارگیل و تمشک

فر را 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.

یک قالب که  15 عدد کاپ کیک در آن جای می گیرد را با کاغذ های مخصوص کاپ کیک آماده کنید.

قالب کاپ کیک

همه مواد کیک را به جز تمشک در یک کاسه بریزید و برای 1-2 دقیقه هم بزنید. سپس به آرامی تمشک را اضافه کنید.

مواد را در قالب ریخته و برای 18-20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و طلایی شود و مغز آن خوب بپزد. سپس بگذارید خنک شود.

با یک قاشق چای خوری، کره و تمشک مخلوط کنید با قاشق یا لوله بر روی کیک ریخته و با پودر نارگیل تزیین کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!