طرز تهیه کیک نارگیلی

کیک نارگیلی

کیک نارگیلی ( به انگلیسی : Coconut nest cake ) فوق العاده مقوی و سرشار از ویتامین و مواد مغذی نارگیل است. در این آموزش اصطلاحاٌ از واژه لانه Nest برای این کیک استفاده می کنیم چون مدل این کیک شبیه لانه پرنده است.

درست کردن کیک نارگیلی

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی

در این نوع کیک، پایه کیک همان کیک اسفنجی گرد است که می تواند کیک اسفنجی هویج یا سیب یا شکلات باشد. برای دیدن آموزش طرز تهیه کیک اسنفجی کلیک کنید.

مواد رویه پوشش خامه ای:

  • 224 گرم پنیر خامه ای پر چرب
  • 60 گرم کره نرم شده با دمای اتاق
  • 240 گرم شکر قنادی
  • 15-30 میلی لیتر کرم سنگین یا شیر
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • اختیاری: 1 قاشق چای خوری عصاره نارگیل
    تزیین:
  • 1 و 1/2 فنجان نارگیل خرد شده
  • 1 – 2 فنجان آب نبات تخم مرغی رنگیدرست کردن کیک نارگیلی

روش تهیه کیک نارگیلی

کیک اسفنجی را در یک بشقاب قرار دهید. در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای و کره را با سرعت متوسط ​​تا 2 دقیقه بزنید تا صاف شود. شکر قنادی و کرم را اضافه کنید، عصاره وانیل و نارگیل را اضافه کرده و مخلوط كنید. سپس با سرعت بالا به مدت 3 دقیقه بزنید. در صورت تمایل، 1 قاشق سوپ خوری اضافه تر کرم بریزید و در آخر کمی نمک اضافه کنید.

تهیه کرم برای کیک نارگیلی

سپس مواد را روی کیک بریزید و با قاشق یا کاردک بپوشانید. در مرکز آن آب نبات های تخم مرغی رنگی را ریخته و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

تزیین کیک نارگیلی

این کیک تا 5 روز در جای خنک قابل نگهداری است. همچنین می توانید نارگیل خرد شده را در ماکروفر با دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید تا طلایی شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!