کابلر هلو ( به انگلیسی : Fresh Peach Cobbler ) نوعی شیرینی برونی است با این تفاوت که در آن از میوه تازه استفاده می شود. این شیرینی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است و از خوردن آن سیر نمی شوید.
درست کردن کابلر هلو
جدول ارزش غذایی کابلر هلو
کالری 250
سدیم 150 میلی گرم
چربی 10 گرم
پتاسیم 0 میلی گرم
چربی اشباع شده 5 گرم
کربوهیدرات 38 گرم
بی روغنی 0 گرم
فیبر 1 گرم
منگنز 0 گرم
قند 25 گرم
ترانس 0 گرم
پروتئین 2 گرم
کلسترول 0 میلی گرم
ویتامین آ 2٪
کلسیم 0٪
ویتامین سی 6٪
آهن 4٪
مواد لازم برای تهیه کابلر هلو
- 8-9 هلو متوسط، پوست کنده و خرد شده
- 1/4 فنجان شکر قهوه ای
- 1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/2 قاشق چای خوری دارچین
- 1/8 قاشق چای خوری گردو
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
رویه شیر بیسکویت: - 2 فنجان آرد همه منظوره
- 1/2 فنجان شکر دانه ای
- 1 و 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1/4 قاشق چای خوری سودا
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 فنجان ( 115 گرم ) کره سرد و مکعب شکل
- 1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر ) شیر پرچرب سرد
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ مخلوط شده در یک قاشق غذا خوری شیر پرچرب
- 2 قاشق چایخوری شکر دانه ای مخلوط شده با مقداری دارچین برای تزیین
روش تهیه کابلر هلو
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کرده و یک ظرف با پهنای 9 اینچ روغن زده و آماده کنید.
تهیه کالبر: در یک کاسه بزرگ، تکه های هلو، شکر قهوه ای، نشاسته ذرت، آب لیمو، وانیل، دارچین، گردو و نمک را با هم ترکیب کنید. آن را در ظرف پخت ریخته و 10 دقیقه در فر گذاشته تا بپزد.
تهیه رویه کابلر: آرد، شکر، بکینگ پودر، سودا و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
کره را اضافه کنید و با آرامی خمیر را مخلوط کرده و روی مواد بالایی که در فر گذاشته بودید بریزید.
زمان پخت 40-45 دقیقه است. بگذارید آرام آرام بپزد و طلایی شود. سپس ظرف را از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار داده و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود. سپس با کرم تزیین کنید.