کیک بستنی ( به انگلیسی : Ice cream cake ) نوعی کیک اسفنجی است که به شکل سه لایه است و لایه ها با بستنی پر می شود. این کیک برای میهمانی تهیه می شود و بسیار لذیذ و خوشمزه است.
درست کردن کیک بستنی
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی
- کره
- 2/3 فنجان آرد
- 2/3 فنجان شکر
- 1/2 فنجان نعناع کاکائو
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری سودا
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 فنجان روغن زعفران اسپانیایی
- 1/3 فنجان آب گرم
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
روش پختن کیک بستنی
فر را 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی کاغذ بمالید و در ظرف بگذارید.
یک سوم فنجان شکر، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، سودا و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر روغن، آب و وانیل را مخلوط کنید.
زرده تخم مرغ را با یک میکسر با سرعت متوسط حدود 5 دقیقه بزنید. به تدریج مخلوط روغن را اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ را با سرعت بالا در یک کاسه دیگر هم بزنید تا به شکل فوم در بیاید. به تدریج 1/3 فنجان شکر را اضافه کنید. تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود. یک سوم سفیده تخم مرغ را با زرده مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
مخلوط خمیر را در دو ظرف بطور یکنواخت بریزید و پخش کنید. به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بگذارید بپزد. سپس روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.
سرهم کردن کیک: بستنی و فندق را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با یک کاردک همه قسمتهای کیک را آغشته کنید و لابلای دو کیک نیز مواد بستنی بریزید. کیک بستنی را حداقل 6 ساعت و تا یک شب کامل درد یخچال بگذارید. سپس سرو کنید.