کیک پیناتا یا پیناتا کیک ( به انگلیسی : Pinata Cake ) کیک تولد دو یا سه طبقه است که فوق العاده شیک و فانتزی تهیه می شود و مانند آبشار شکلات داخل آن سرازیر می شود. پیشنهاد می کنیم حتما بپزید.
درست کردن کیک پیناتا
مواد لازم برای تهیه کیک پیناتا
- 3 و 3/4 فنجان ( 431 گرم ) آرد همه منظوره
- 3/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 3/4 قاشق چای خوری سودا
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 و 1/2 فنجان ( 345 گرم ) کره نرم شده
- 2 فنجان ( 400 گرم ) شکر دانه ای
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
- 3 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 و 1/2 فنجان (360 میلی لیتر) شیر پرچرب
مواد فراستد: - 1 فنجان ( 230 گرم ) کره نرم شده
- 4 و 1/2 فنجان ( 540 گرم ) شکر قنادی
- 3/4 فنجان ( 65 گرم ) پودر کاکائو
- 1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر ) شیر
- 1 قاشق غذاخوری سبوس ذرت
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- تقریبا 2 فنجان آب نبات رنگی، شکلات چیپسی برای داخل و تزیین کیک
روش تهیه کیک پیناتا
فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
ظرف پختی با اندازه ی 9 اینچی چرب کنید و کنار بگذارید.
تهیه کیک: آرد، بکینگ پودر و سودا را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با همزن کره را با سرعت بالا بزنید تا تا کرم صاف و خامه ای شود. شکر را اضافه کنید و برای 5 دقیقه کامل با سرعت بالا بزنید. سپس یک تخم مرغ کامل را اضافه کرده و بزنید. یکی یکی تخم مزغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. و در آخر عصاره وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را مخلوط کرده و به کره اضافه کنید. هم بزنید تا خمیر یکدست شود. سپس در ظرف پخت ریخته و در فر بگذارید.
به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید بپزد. سپس بیرون آورده و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.
تهیه فراستد: کره را در میکسر ریخته و با سرعت بالا حدود 4 دقیقه بزنید. شکر و کاکائو را با هم مخلوط کنید. به تدریج به کره اضافه کنید، سپس شیر، سبوس ذرت، وانیل و نمک را اضافه کنید. به مدت 4 دقیقه بزنید. اگر سفت شد کمی شیر به آن اضافه کنید.
قالب زدن کیک: یک قالب 4 اینچی بردارید ( من از یک فنجان بزرگ نازک استفاده می کنم ) و یک سوراخ در وسط کیک ایجاد کنید.
یکی یکی هر طبقه کیک را برش بزنید. سپس روی لایه اول کرم شکلاتی را بزنید:
بین دو لایه کیک مواد کرم را ریخته و پر کنید.
سپس حفره وسط را با آب نبات پر کنید.
سپس کیک را تزیین کرده و بعد از اینکه چند ساعتی در یخچال گذاشتید بیرون آورده و برش بزنید.
نکته آشپزی:
حتما آرد را از قبل الک کنید.
روی کیک را حتما با فراستد تزیین کنید.